En un món llunyà i misteriós, on les estrelles brillen en un firmament etern, una estranya i fascinant criatura es prepara per a una aventura inoblidable. Aquesta criatura es coneix com a Floppy, una Ventrexian meitat gat i meitat cíborg que va abandonar el seu planeta natal per explorar les galàxies més llunyanes.

Floppy és un lluitador temible, equipat amb un vestit de combat espacial negre i platejat, adornat amb plaques metàl·liques que reflecteixen la llum de les estrelles. Les seves botes negres i els guants de fulles retràctils afegeixen un toc de perill i misteri a la seva personalitat ja intrigant.

Però el que crida l'atenció de Floppy són les seves marques distintives: un pegat de pelatge negre i marró al voltant de l'ull esquerre que s'estén fins al nas, donant a la seva cara un aspecte únic, gairebé felí. Els seus hipnòtics ulls d'ametlla blau clar reflecteixen la seva determinació i intel·ligència.

Floppy no és només una criatura, és una guerrera d'elit, dotada d'una força i agilitat sobrehumanas, així com d'un intel·lecte excepcional. Va deixar el seu planeta per buscar nous reptes i aventures emocionants, i la seva recerca la va portar per galàxies desconegudes i mons estranys.

Amb el seu vestit de batalla steampunk elegant i funcional, Floppy està preparat per afrontar qualsevol repte que se li presenti en el seu viatge interestel·lar. Ja sigui protegint els febles i oprimits, o explorant nous mons i cultures, Floppy està preparat per afrontar qualsevol cosa amb coratge i determinació. La seva propera aventura promet ser tan emocionant com perillosa, però amb Floppy al capdavant, res és impossible.

Mentre les cançons d'agraïment dels guardians del bosc encara sonaven a les orelles d'en Floppy, una dona misteriosa va aparèixer, emergint de les ombres dels arbres centenaris. Era preciosa, amb els cabells llargs de banús que li baixaven per les espatlles i duia un llarg vestit maragda que lluïa a la llum de la lluna.

"Sóc la Llúria, la Nimfa de la Lluna, protectora dels contes i llegendes de Khaashik", va dir amb veu melodiosa. "He vist la teva batalla amb Gnork, Floppy, i estic aquí per oferir-te una recerca encara més gran."

Floppy, encara en guàrdia, li va preguntar: "Què és aquesta recerca?"

La Llúria va somriure suaument. "Hi ha un artefacte antic a l'univers, el Penjoll del Dipòsit, que es diu que té el poder de controlar el temps mateix. Va pertànyer a la deessa marina catalana, Naiada, abans que fos robat pels pirates interestel·lars i es perdés al extrems de l'espai. Crec que amb el vostre coratge i determinació, sou l'únic capaç de trobar aquest artefacte i portar-lo aquí per garantir la protecció eterna de Khaashik".

Intrigat i sempre buscant aventura, en Floppy va acceptar el repte. La Llúria la va guiar cap a un antic transbordador espacial amagat al bosc. "Era el vaixell de la Naiada, i et portarà fins on es va veure per última vegada el penjoll".

Floppy va pujar a bord de la llançadora, que havia esculpit ornaments que representaven criatures marines de la mitologia catalana, com ara "dames d'aigua" i dracs marins. Mentre navegava per les galàxies, es va trobar amb diverses civilitzacions i criatures, cadascuna de les quals té la seva pròpia llegenda relacionada amb el artefacte.

En un planeta fet totalment d'aigua, va conèixer un rei sirena que li va parlar dels "Iaies", els antics esperits del mar català, que, segons ell, guardaven el penjoll en una ciutat perduda al fons de l'oceà intergalàctic. .

Submergint-se a les profunditats, en Floppy es va enfrontar a criatures abissals, tempestes magnètiques i laberints submarins. Finalment, va trobar la ciutat perduda i, al centre, el Penjoll del Dipòsit resplendia, custodiat pels esperits dels Iaies. Reconeixent la valentia i la puresa de cor d'en Floppy, li van confiar l'artefacte.

De tornada a Khaashik, en Floppy va lliurar el penjoll a la Llúria, que va vessar una llàgrima d'agraïment. El bosc va florir encara més i les estrelles brillaven amb llum nova.

I així, Floppy, no només es va convertir en la salvadora d'un planeta, sinó també en la guardià d'un univers, el seu nom es va convertir en sinònim de coratge i aventura a través de les galàxies.Le catalan (en catalan : català), est une langue romane, parlée par des millions de personnes dans la partie orientale de l'Espagne (la Catalogne, la Communauté valencienne — localement nommé « valencien » —, aux Îles Baléares, et dans la Frange d'Aragon), en Andorre et aussi dans les Pyrénées-Orientales en France et en Italie . Il est issu du latin vulgaire introduit au IIe siècle av. J.-C. par les colons romains au nord-est de la péninsule Ibérique et au sud de la Gaule narbonnaise. Apparenté au groupe gallo-roman, il est très proche de l’occitan, en particulier le dialecte languedocien, avec laquelle il partage une même origine et une tradition littéraire ancienne, mais présente aussi des traits qui le rapprochent du groupe ibéro-roman.